Gyakran kérdezik tőlünk

Az InfraShape edzést életkortól és nemtől függetlenül bárki végezheti, de vannak ellenjavallatok. Kismamáknak, és kisgyermeket szoptató anyukáknak, illetve mentális problémákkal küzdő személyeknek nem javasolt.

Az első találkozáskor edzőink felhívják a figyelmed az esetleges kizáró okokra, továbbá megbeszélitek, hogy a fizikai kondíciódtól függően személyedre szabottan milyen típusú edzés lenne a megfelelő számodra.

Ha kérdésed van, bátran kérdezd edzőinket, segítünk.
Bővebb információkat találsz még házirendünkben.

Az edzés javasolt öltözéke: hölgyeknek kétrészes fürdőruha (felül esetleg sportmelltartó), uraknak úszónadrág (nem úszóshort) annak érdekében, hogy alsótested minél nagyobb felülete maradjon szabadon. Felsőtestre tréning póló viselete javasolt. Edzőcipőre nincs szükséged, de váltózokni (titokzokni) és zuhanyzáshoz használható papucs javasolt.

Érdemes két nagyobb méretű törülközőt magaddal hozni, egyet az edzéshez míg egy másikat a zuhanyzást követően törülközéshez.

Öltözési és zuhanyzási lehetőséget biztosítunk, így az edzést követően teljesen felfrissülve távozhatsz.

Javasoljuk az ékszereket, karórát az edzés előtt levenni, főleg alsótesten nem javasolt ékszer viselése.

Edzés előtt 1-2 órával javasolt enni, de teljesen éhgyomorra nem tanácsoljuk az edzést mert jelentős mértékű kalóriát égetsz el az edzés során.

Folyadék- és energiaveszteség pótlására ásványvizet, vitaminitalokat, táplálékkiegészítőket és üdítőitalokat kínálunk.

Az edzés során kollégáink folyamatosan felügyelik Vendégeinket, segítséget nyújtanak, illetve tanácsot adnak a megfelelő program kiválasztásában és a gép beállításában.

Kérdés esetén állunk rendelkezésre edzés előtt, alatt és az edzést követően!

A legjobb ha Te magad próbálod ki milyen az InfraShape edzés.
De ha előzetesen kíváncsi vagy, ide kattintva megmutatjuk képekben a teljes folyamatot.

Vendégeink kényelme érdekében az InfraShape edzés mindenképp kizárólag előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe. Kérjük, hogy akár egyszeri belépőt váltasz, akár bérleted van, előzetesen foglalj időpontot elérhetőségeink valamelyikén.

Ha esetleg nem tudsz eljönni arra kérünk időben jelezd felénk. Az időpont lemondási feltételeket, valamint az esetleges késésre vonatkozó információkat megtalálod házirendünkben.

Amennyiben tömegközlekedéssel érkezel hozzánk, akkor a 3-as metró Klinikák vagy Corvin-negyed megállójából, illetve a 4-6-os villamos Corvin-negyed megállójából gyalog néhány perce vagyunk.

InfraShape bérletes Vendégeink részére 2 óra, többi Vendégünk részére 1 óra ingyenes parkolást biztosítunk a Corvin Parkolóházban.

A parkoló bejárata megközelíthető a Futó utca és a Nagytemplom utca közötti átjárón keresztül mindkét irányból be lehet hajtani, az alábbi ábra szerint.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a Corvin Parkolóház parkolási rendje megváltozott: kizárólag belépőkártyával lehet a parkolóházba behajtani, ezért autóval érkező vendégeinknek a parkolás idejére kérésre belépőkártyát biztosítunk.

Felhívjuk a figyelmet továbbá, hogy más parkoló pl. Corvin Pláza parkolóházban váltott parkolójegyekre nem tudjuk a kedvezményt érvényesíteni.

Mobirise Website Builder

A parkoló bejárata megközelíthető a Futó utca és a Nagytemplom utca közötti átjárón keresztül mindkét irányból.

Jó edzést kívánunk!

Cím

1082 Budapest,
Nagytemplom utca 27.


Elérhetőségeink, időpontfoglalás

Email: corvinshape@gmail.com
Tel.: +36 1 615 24 26
Facebook:  facebook.com/corvinshape

Linkek
Nyitvatartásunk

Hétfő – Péntek: 8:00 – 20:00
Szombat: 8:00 – 14:00
Vasárnap: 9:00 – 14:00

Free AI Website Maker