Mi is az az InfraShape,
és mitől olyan hatékony?

Mobirise Website Builder

Az InfraShape egy forradalmian új módszer az alakformáló és kardió edzések területén, amely egyedülálló hatékonyságát annak köszönheti, hogy a testmozgás során vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpa, fényterápia, és aromaterápia mind hozzájárulnak a zsírégetés és méregtelenítés folyamatához, így egy 50 perces edzés alatt akár 1500-2000 kalória égethető el, az edzés sok egyéb jótékony hatása – például a narancsbőr eltüntetése – mellett. 
CorvinShape szalonunkban 2 db InfraShape Horizontal géppel tartjuk az edzéseket, amely a legújabb generációs alakformáló eszköz egy fekvőkerékpár kapszulában.

Az edzés során kényelmes, fekvő helyzetben helyezkedünk el a gépben, így a testmozgás tehermentesíti a gerincet, biztonságos túlsúllyal, hát- és gerincproblémákkal küzdőknek, elkerülhető a hát sérülése.

Az edzés erőssége szabályozható, így a rendszeresen sportolók keményebb edzést tarthatnak, ugyanakkor a megfelelő edzésprogram beállítható a testmozgást kezdők, esetleg újrakezdők számára is.

Az érintőképernyős kijelzőn nézhetjük kedvenc filmünket, hallgathatjuk kedvenc zenénket vagy akár választhatunk a virtuális edzések közül: edzés Los Angeles utcáin, Velencében, vad sivatagban vagy erdei ösvényen. 

Mobirise Website Builder

Infrafény terápia

Az infrafény, különösen kíméletes, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képes áthatolni, hogy nem nyelődik el. A melegítő hatás így a mélyebb rétegekben keletkezik, ami stimulálja a teljes szív- és érrendszert. így szerveink oxigénellátása javul. A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken.

A fény-és hőterápia 40-50 Celsiusfokon zajlik. Kíméli az érrendszert. Különlegessége, hogy a sejteket aktivizálja, ezáltal testünk felmelegszik, de a körülöttünk levő levegő nem.

A tudományos kutatások számos egyéb előnyt tulajdonítanak az infravörös kezeléseknek. A sejtek anyagcseréjének javítását, a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását, a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását, valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását.

A súlycsökkentésben és a zsírégetésben is szép sikerek érhetők el infrafénnyel.

A hannoveri Fényterápiás Akadámián végzett kutatás szerint az infra sugarak behatolnak a bőr alatti zsírrétegbe és a véredényekbe. Ezek felmelegszenek és kitágulnak. A meleg hatására a zsírszövet vérellátása javul, és megindul a zsírsavak elszállítása. A fokozott vérellátás hatására a kalóriafelhasználás is fokozódik. Ez azt jelenti, hogy a test 300-600 kcal energiát éget el – ami megfelel egy ebédnek. Ekkora kalóriamennyiség elvesztéséhez kb. 5 km-t kellene futni.

Az infravörös sugarak hatására tehát szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik.

Mobirise Website Builder

Aromaterápia

Az edzés során lehetőség van automatikus illóolaj adagolására. Az illóolajok belélegzés során leggyorsabban az agy limbikus rendszerére gyakorolnak hatást. A belélegzett illóolajok enyhíthetik fáradtságunkat, javíthatják közérzetünket és segíthetik az elalvást.

Mobirise Website Builder

Színterápia

Színterápia segítségével jó eredmények érhetők el minden olyan betegségben, amelyben a diagnózis a vegetatív idegrendszerrel hozható kapcsolatba, vagy ahol az immunrendszer serkentése a cél.

Energiaválságban, gyomor- és bélpanaszokban, mozgásszervi panaszokban, bőrgyulladásnál.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a szín- vagy fényterápiára nem önálló gyógyító beavatkozásként kell tekinteni, hanem mint kiváló komplementer, azaz kiegészítő gyógymódra. Az egészségmegőrzésben, a betegségmegelőzésben, azonban önállóan is kiváló hatást érhetünk el vele.

Színterápia alkalmazása nem ajánlott dekompenzált szívbetegségben, lappangó pszichés zavarok esetén, szorongásos állapotokban, valamint rosszindulatú daganatoknál.

Mobirise Website Builder

Vákuum

Az edzés alatt a zsírszövetet deréktól lefele célzott vákuumhatás aktiválja. Az alacsony nyomás a vért először a zsírszövet problémás zónájába szívja, ahol feldúsul az energiát szolgáltató zsírsavakban. A nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz. Az izmokhoz érve a zsír a mozgás hatására elég.

A vákuum továbbá elősegíti a bőr látható megfiatalodását, jelentős zsírcsökkenést és az anyagcsere fokozását a fenéken és a felső combon.

A vákuumtréning a magas és alacsony nyomás folyamatos váltakozása, amely kétszeresen hat a narancsbőrre:

- intenzíven ellátja vérrel a zsírszövetet a problémás területen,
- meggyorsítja a zsírsavszállítást a dolgozó izmokhoz,
- a vákuumtréning nem csak célzottan teszi lehetővé a zsírégetést, hanem tehermentesíti és regenerálja is az adott szövetet.

Az eredmény lenyűgöző: használatával szervezetünk már a harmadik perctől zsírt éget. A tréningezők 98%-a az edzés harmincadik percénél éri el a zsírégető fázis maximumát.

Mobirise Website Builder

Kollagén

A külső környezeti hatások és az öregedéssel együtt járó természetes folyamatok idővel jelentősen csökkentik a szervezet kollagén termelő képességét. Ahogy idősödünk bőrünk is egyre ráncosabbá válik.

Az edzés során a hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerését. Felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul.

Bőrfeszesítő hatása van, valamint stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. A bőr nedvességfelszívó és nedveségmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik.

Cím

1082 Budapest,
Nagytemplom utca 27.


Elérhetőségeink, időpontfoglalás

Email: corvinshape@gmail.com
Tel.: +36 1 615 24 26
Facebook:  facebook.com/corvinshape

Linkek
Nyitvatartásunk

Hétfő – Péntek: 8:00 – 20:00
Szombat: 8:00 – 14:00
Vasárnap: 9:00 – 14:00

Offline Website Maker