Hasznos tudnivalók az első InfraShape edzés előtt

Az InfraShape edzést bárki elkezdheti, életkortól és nemtől függetlenül. Az első találkozáskor edzőink felhívják a figyelmed az esetleges kizáró okokra, továbbá megbeszélitek, hogy a fizikai kondíciódtól függően személyedre szabottan milyen típusú edzés lenne a megfelelő számodra. Ha kérdésed van, bátran kérdezd edzőinket, segítünk.

edzes2       Edzesmenete       ferfiedzes

 

Bejelentkezés az edzésre

Tudnod kell, hogy Vendégeink kényelme érdekében az InfraShape edzés előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe, ezért kérjük előzetesen jelentkezz be, ide kattintva találod meg elérhetőségeinket. Ha esetleg nem tudsz eljönni arra kérünk időben jelezd felénk.

Megközelítés, parkolás

Amennyiben tömegközlekedéssel érkezel hozzánk, akkor a 3-as metró Klinikák vagy Corvin-negyed megállójából, illetve a 4-6-os villamos Corvin-negyed megállójából gyalog néhány perce vagyunk.

Ha autóval érkezel, akkor InfraShape bérletes Vendégeink részére 2 óra, többi Vendégünk részére 1 óra ingyenes parkolást biztosítunk a Corvin Parkolóházban. A parkolóházba a Futó utca vagy a Nagytemplom utca irányából tudsz behajtani (figyelem ez a parkolóház nem azonos a Corvin Pláza parkolóval). A kedvezmény érvényesítéséhez a parkolójegyedet távozáskor lebélyegezzük. 

               corvinshape parkolas 

Ide kattintva találod a pontos címünket és elérhetőségeinket.

Mit hozz magaddal az InfraShape edzésre?

  • Az edzés javasolt öltözéke: hölgyeknek kétrészes fürdőruha (felül esetleg sportmelltartó), uraknak úszónadrág (nem úszóshort) annak érdekében, hogy alsótested minél nagyobb felülete maradjon szabadon. Felsőtestre tréning póló viselete javasolt. Edzőcipőre nincs szükséged, de váltózokni (titokzokni) és zuhanyzáshoz használható papucs javasolt.
  • Érdemes két nagyobb méretű törülközőt magaddal hozni, egyet az edzéshez míg egy másikat a zuhanyzást követően törülközéshez.
  • Öltözési és zuhanyzási lehetőséget biztosítunk, így az edzést követően teljesen felfrissülve távozhatsz.
  • Javasoljuk az ékszereket, karórát az edzés előtt levenni, főleg alsótesten nem javasolt ékszer viselése.
  • Edzés előtt 1-2 órával javasolt enni, de teljesen éhgyomorra nem tanácsoljuk az edzést mert jelentős mértékű kalóriát égetsz el az edzés során. Folyadék- és energiaveszteség pótlására ásványvizet, vitaminitalokat, táplálékkiegészítőket és üdítőitalokat kínálunk.
  • Az edzés során kollégáink folyamatosan felügyelik Vendégeinket, segítséget nyújtanak, illetve tanácsot adnak a megfelelő program kiválasztásában és a gép beállításában. Kérdés esetén állunk rendelkezésre edzés előtt, alatt és az edzést követően.

Hogyan zajlik az edzés?

A legjobb ha Te magad próbálod ki milyen az InfraShape edzés. De ha előzetesen kíváncsi vagy, ide kattintva megmutatjuk képekben hogyan zajlik nálunk egy InfraShape edzés.

Jó edzést kívánunk!

 

corvinshape logo vizszint120

 

Free Joomla! template by L.THEME

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház