InfraShape

Mit jelent pontosan az InfraShape edzés?

Az InfraShape egy forradalmian új módszer az alakformáló és kardió edzések területén, amely egyedülálló hatékonyságát annak köszönheti, hogy a testmozgás során vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpa, fény- és aromaterápia mind hozzájárulnak a zsírégetés és méregtelenítés folyamatához, így egy 50 perces edzés alatt akár 1500-2000 kalória égethető el, az edzés sok egyéb jótékony hatása – pl. narancsbőr eltüntetése – mellett.

Az InfraShape Horizontal gép

CorvinShape szalonunkban 2 db InfraShape Horizontal géppel tartjuk az edzéseket, amely a legújabb generációs alakformáló eszköz egy fekvőkerékpár kapszulában.

infraShapeHorizontal s00 01 .RGB color infraShapeHorizontal s01 01 .RGB color

infraShapeHorizontal s11 01 .RGB color

Az edzés során kényelmes, fekvő helyzetben helyezkedünk el a gépben, így a testmozgás tehermentesíti a gerincet, biztonságos túlsúllyal, hát- és gerincproblémákkal küzdőknek, elkerülhető a hát sérülése. Az edzés erőssége szabályozható, így a rendszeresen sportolók keményebb edzést tarthatnak, ugyanakkor a megfelelő edzésprogram beállítható a testmozgást kezdők, esetleg újrakezdők számára is. Edzés alatt az érintőképernyős kijelzőn nézhetjük kedvenc filmünket, hallgathatjuk kedvenc zenénket vagy akár választhatunk a virtuális edzéseink közül: edzés Los Angeles utcáin, Velencében, vad sivatagban vagy erdei ösvényen. 

KKA 1254 KKA 1264

Az InfraShape egyéb jótékony hatásai

infrafeny

 

Infrafény terápia

Az infrafény, különösen kíméletes, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képes áthatolni, hogy nem nyeli el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul. A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken – aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. A fény-és hőterápia 40-50 Celsiusfokon zajlik, és kíméli az érrendszert. Az infrafény különlegessége, hogy a sejteket aktivizálja, ezáltal felmelegszik a testünk, de a körülöttünk levő levegő nem. A tudományos kutatások számos egyéb előnyt tulajdonítanak az infravörös kezeléseknek. Többek között a sejtek anyagcseréjének javítását, a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását, a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását, valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását. A súlycsökkentésben és a zsírégetésben is szép sikereket lehet elérni az infrafénnyel. A hannoveri Fényterápiás Akadámián végzett kutatás szerint a sugarak áthatolnak a legfelső bőrrétegen, anélkül, hogy azt felmelegítenék, és behatolnak a bőr alatti zsírrétegbe és a véredényekbe. Ezek felmelegszenek és kitágulnak. A meleg hatására a zsírszövet vérellátása javul, és megindul a zsírsavak elszállítása. A fokozott vérellátás hatására a kalóriafelhasználás is fokozódik. Ez azt jelenti, hogy a test 300-600 kcal energiát éget el – ami megfelel egy ebédnek. Ekkora kalóriamennyiség elvesztéséhez kb. 5 km-t kellene futni. Az infravörös sugárzás hatására tehát szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik.

aroma

 

Aromaterápia

Az edzés során lehetőség van automatikus illóolaj adagolására. Az illóolajok belélegzés során leggyorsabban az agy limbikus rendszerére gyakorolnak hatást. A belélegzett illóolajok enyhíthetik fáradtságunkat, javíthatják közérzetünket és segíthetik az elalvást.

 

 

szinterapiaSzínterápia

Színterápia segítségével jó eredmények érhetők el minden olyan betegségben, amelyben a diagnózis a vegetatív idegrendszerrel hozható kapcsolatba, vagy ahol az immunrendszer serkentése a cél — energiaválságban, gyomor- és bélpanaszokban, mozgásszervi panaszokban, bőrgyulladásnál.
Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a szín- vagy fényterápiára nem önálló gyógyító beavatkozásként kell tekinteni, hanem mint kiváló komplementer, azaz kiegészítő gyógymódra. Az egészségmegőrzésben, a betegségmegelőzésben, azonban önállóan is kiváló hatást érhetünk el vele.
Színterápia alkalmazása nem ajánlott dekompenzált szívbetegségben, lappangó pszichés zavarokban, szorongásos állapotokban, valamint rosszindulatú daganatoknál.

vakuum

 

Vákuum

Az edzés alatt a zsírszövetet deréktól lefele célzott vákuumhatás aktiválja. Az alacsony nyomás a vért először a zsírszövet problémás zónájába szívja, ahol feldúsul az energiát szolgáltató zsírsavakban. A nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz. Az izmokhoz érve a zsír a mozgás közben végképp elég. A vákuum továbbá elősegíti a bőr látható megfiatalodását, jelentős zsírcsökkenést és az anyagcsere fokozását a fenéken és a felső combon.
A vákuumtréning a magas és alacsony nyomás folyamatos váltakozása, amely kétszeresen hat a narancsbőrre:

  • intenzíven ellátja vérrel a zsírszövetet a problémás területen,
  • meggyorsítja a zsírsavszállítást a dolgozó izmokhoz,
  • a vákuumtréning nem csak célzottan teszi lehetővé a zsírégetést, hanem tehermentesíti és regenerálja is az adott szövetet.

Az eredmény lenyűgöző: használatával szervezetünk már a harmadik perctől zsírt éget. A tréningezők 98%-a az edzés harmincadik percénél éri el a zsírégető fázis maximumát.

kollagen

 

Kollagén

A külső környezeti hatások és az öregedéssel együtt járó természetes folyamatok idővel jelentősen csökkentik a szervezet kollagén termelő képességét, így ahogy idősödünk bőrünk is egyre ráncosabbá válik. Az edzés során a hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerését. Ezen pozitív folyamatoknak köszönhetően felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul. Bőrfeszesítő hatása van, valamint stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. A bőr nedvességfelszívó és nedveségmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik.

 

Free Joomla! template by L.THEME

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház